IN HARMONY

BAAS EN HOND IN BALANS

Roosendaal - Bergen op Zoom - Essen - en omgeving

Winterspelen 2017/2018Het gaat weer gezellig worden... samen met je hond spelen met een grappig wedstrijd element. De spelletjes die gespeeld worden zijn afwijkend van de normale spelletjes die we doorgaans doen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. De geplande data:

vrijdag 22-12 om 19.00 uur (nog 1 plaats vrij)

zaterdag 30-12 om 13.30 of 19.00 uur 

vrijdag 5-1 om 19.00 uur

zaterdag 13-1 om 13.30 of 19.00 uur

Om je op te geven of meer informatie te krijgen, stuur aub een mail. Zondag middag 25 juni

Veel mensen vinden lessen maar saai, veel wachten en vinden het niet belangrijk of de hond al dan niet kan liggen op commando. Helaas wordt er dan voorbij gegaan aan het feit dat een puppy in een puppyklas juist niet alleen maar dingen moet, maar dat hij gesocialiseerd wordt met allerlei ervaringen. Puppyklas is juist belangrijk om in contact te komen met andere honden, andere rassen, andere mensen en diverse situaties. Zo leert het pupje in verschillende situaties stabiel te blijven. En daar heb je als baas en hond in de toekomst alleen maar profijt van.

Daarom zondag 25 juni Puppy Socialisatie en Gewenning!

Het aantal inschrijvingen is beperkt, dus wees er snel bij!

We sluiten de maand maart al spelenderwijs af met een spellenavond op vrijdag 31 maart.


Tevens is het mogelijk om gewoon eens een uurtje te komen spelen. Bijvoorbeeld ter afwisseling, in plaats van een wandeling. Fijn voor je hondje om geestelijk ook voldaan te raken. Uitermate geschikt en leuk voor honden die niet los kunnen. Speluurtjes kunnen 's avonds op doordeweekse dagen, in overleg.Plaats : theorie in Essen, praktijksocialisatie Halsteren, co-ba-spel in Essen

Data : in overleg op avonden of middagen, afhankelijk van het aanbod

Vraag aub meer informatie via een mail.In de planning bij voldoende interesse:


KIND-HOND MIDDAG 

Een leuke middag voor kinderen die graag bezig zijn met honden, maar misschien zelf geen (speelse) hond hebben.
Het is mogelijk om samen met enkele van onze teckels spelletjes te doen. Naast spelen met de hondjes, is het natuurlijk ook mogelijk om te knuffelen. Natuurlijk alles onder begeleiding. Misschien wel leuk als verjaardagsfeestje!


   PART(Y)-TIME HOND                                             

Ook voor volwassenen die geen hond hebben of nog nooit hebben gehad, kan het spelen en knuffelen met onze honden leuk zijn. Een paar uur fun verzekerd. 

SPELLENAVOND of MIDDAG

Met je eigen hond diverse spelletjes doen. Dit gaat in een kleine groep. Gewoon gezellig bezig zijn met je hondje. All-in.

ZELF JE TECKEL PLUKKEN

In een kleine groep krijg je persoonlijke begeleiding. Teckel moet wel plukrijp zijn en vrij van vlooien.

LEZING "JE EERSTE HONDJE"

Alles wat er bij komt kijken voordat je aan een hond gaat beginnen. Maar ook wat het hebben van een hond met zich meebrengt.

LEZING "ROEDEL en RANGORDE"

Onze honden leven in een mensenwereld. Hoe kunnen wij het hun makkelijker maken?

WORKSHOP SHOWEN

Je zou wel eens je hond uit willen brengen op een show, maar wat komt daar nu bij kijken?


INTERESSE LIJST EVENEMENTEN

Wat al geweest is.

14 juni 2015 zijn we van start gegaan met een teckelmiddag. Het was een pilot en de bedoeling was om daar veel van te leren. Over het algemeen kregen we goede feedback, dat het goed georganiseerd en gezellig was. Dat er meerdere spellenmiddagen volgen moge duidelijk zijn.