IN HARMONY

BAAS EN HOND IN BALANS

Roosendaal - Bergen op Zoom - Essen - en omgeving

NIEUWS

2020 zijn we goed van start gegaan met diverse spellenmiddagen en avonden. Per keer waren er 4 hondjes aanwezig. Ik heb een nieuw spel bedacht waarbij veel gelachen kan worden. Puur plezier voor baas en hond. Pauzeren onder het genot van een hapje en een drankje.


De bedoeling is dat er dit jaar meer van dit soort dagen gaan komen, dus heb je interesse laat dat zeker weten....

Verder worden de lessen op zondag ook goed bezocht.

Er komt nog een workshop ringtraining aan, of misschien gaan dit wel een paar avonden worden.

Zodra de temperatuur in het honk het toelaat, worden er ook weer plukworkshops gepland.


2019 is een actief jaar geweest , het draaide voornamelijk om de lessen op zondag. Ook zijn er enkele plukworkshops geweest. En een infoavond over fokken genaamd Samen voor serieus fokken. Het jaar is voorbij gevlogen.


Weer lekker actief in 2018! De puppy/jonge honden sessies op maat en praktijkgericht zijn kleinschalig, maar doorlopend bezocht. Met veel plezier geef ik deze lessen aan gemotiveerde baasjes en hondjes. Elke les is gevuld met een deel theorie, gehoorzaamheid, socialisatie en spel.


Ook de spellen worden leuk bezocht. Voor mensen met meerdere honden in huis zijn er privé spellenmiddagen. In de slider hieronder ziet u Paco, Pjotter, Barney en Finn van Margriet.


Afgelopen jaar 2017 heb ik helaas te kampen gehad met wat gezondheidsproblemen, waardoor er minder is gedaan dan oorspronkelijk de bedoeling was. Wel zijn de socialisatie en gehoorzaamheidslessen gewoon doorgegaan en ook goed bezocht. Ook zijn er enkele spellenavonden geweest. Toen het weer mogelijk was, heb ik weer een plukworkshop georganiseerd en ben zelf ook weer teckels gaan plukken. De Facebookpagina werd wel up to date gehouden.

Inmiddels ben ik ook de Winterspelen weer aan het voorbereiden, het jasje zal dit jaar weer iets anders zijn dan vorig jaar. Ik probeer toch weer wat nieuwe elementen toe te voegen, waardoor het voor de deelnemers spannend zal zijn wat we nu weer gaan doen. ik heb er zin in!Winterspelen 2016-2017, pure fun!

De Winterspelen zijn goed bezocht en was pure fun voor baasjes en hondjes, daarnaast waren er ook enkele introducés meegekomen zonder hond. Niet vreemd, want de Winterspelen waren niet alleen voor de hondjes. Er was Gluhwein, warme en koude dranken, snacks en ook een gezellige babbel met elkaar. 

Uiteraard was het hoofdonderdeel het spelen en bezig zijn met je hondje. Er waren onderdelen, zoals de Kerstballoop, KoekHockey, koekhappen, Sleeglijden en nog veel meer. Er was een vriendschappelijke wedstrijd en voor ieder was er een prijsje. Voor herhaling vatbaar!


Afsluiting van het jaar 2016

HondenHonk in Harmony draait nu een paar maanden. Ik ben erg blij met mijn honk. Ik ben er regelmatig te vinden. Er moeten nog enkele werkzaamheden gedaan worden, maar al met al mag ik stellen dat het draait. 

Er is gespeeld, geplukt, les gegeven.... alles onder het genot van een hapje en een drankje en met de nodige gezelligheid. Sommige mensen keren met enige regelmaat terug naar het honk. Je zou ze als het ware al honkvast kunnen noemen. Graag wil ik deze mensen hiervoor bedanken!

Om het jaar succesvol en plezierig af te sluiten, heb ik de Winterspelen bedacht. Geheel in sfeer spelen met je hondje, onder het genot van winterse versnaperingen. Zie hiervoor de agenda.... als je wilt deelnemen. 

Graag tot ziens in HondenHonk in Harmony! Opening HondenHonk in Harmony.

De opening van het HondenHonk was erg geslaagd. We hopen dat hiermee de toon is gezet en dat we regelmatig bezoekers met honden zullen mogen ontvangen. Hieronder een kleine impressie ....

We gaan indoor! HondenHonk in Harmony...


In september 2016 hebben we de beschikking over een HondenHonk. Daar kunnen we ook trainen bij slecht weer. Voor baasjes en hondjes veel leuker.

Maar er is meer.... In het HondenHonk gaan we ook puppygym en hondengym geven. Spelenderwijs leren en lekker met je hond bezig zijn staat voorop. Er gaan twee vormen komen. Wekelijks een lesuur, in een cluster van 5, is mogelijk. Maar ook in de vorm van een spelmiddag, dit zal eens in de maand zijn. Voor elk wat wils dus. Groepjes zijn zeer klein en worden samengesteld naar grootte van de honden. Heb je interesse stuur me dan even een mailtje.


Teckelspellenmiddag groot succes

Zondag 12 juli een superleuke spellenmiddag gehad, met allemaal hele lieve hondjes en blije baasjes. We hadden geluk met het weer, het was wel wat winderig en soms wat fris, maar daar hadden we tijdens de bezigheden eigenlijk geen last van. We begonnen met het ontvangst en de kennismaking. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna een stukje training voor teckelrennen, er waren teckels en baasjes die dat nog nooit gedaan hadden. Maar het ging uitstekend. Daarna hebben we geluncht en werd het spellenparcours uitgelegd, waarop er in koppels werd gespeeld. 8 spellen deden er mee in de wedstrijd. Van iedere deelnemer werd verwacht zelf de score bij te houden onder het toeziend oog van de andere helft van het koppel.

Er is veel gelachen, maar spelenderwijze is er ook flink gewerkt met de hondjes. De baasjes hebben het zelf eigenlijk niet in de gaten gehad. Maar de hondjes hebben geleerd zelf te denken, bijvoorbeeld met het spel "WC-hond". Ook werd er geapporteerd, gevolgd en over en door vreemde voorwerpen gegaan. De groep was erg in harmonie met elkaar en dus konden alle hondjes los. Er is dan ook flink gespeeld buiten het serieuzere werk.

Aan het eind van de middag was er een winnaar, dit was Noa van Mariëlle. En van de pups gooide Oskar van Linda hoge ogen. Eigenlijk deden alle combinaties het supergoed en leuk, maar er kan er maar één de winnaar zijn. 

BAASJES en HONDJES heel erg bedankt voor de gezellige middag en jullie aanwezigheid. Hopelijk zijn jullie er de volgende keer weer bij!


PILOT TECKELMIDDAG

14 juni 2015 zijn we van start gegaan met een teckel middag. Het was een pilot en dus moesten we daar van leren. Het bleek een groot succes, van iedereen kregen we leuke reacties. Dat we dit evenement zullen gaan herhalen moge duidelijk zijn. Hou de agenda in de gaten!